Bucovina Build & Travel 2018, ediția a II-a

Status: Finantat

Bucovina Build & Travel, ediția a 2-a va ajuta15 familii în nevoie să aibe o locuință simpla, decentă și accesibila ca preț. Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 16-21, 2018 se va lucra la finalizarea celor 15 case noi costruite, acoperite și finisate pe exterior anul trecut și se vor începe lucrările la câteva locuințe noi. 

Suma:

500 RON

Galantomi:

1

Donatii:

1

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Bucovina Build & Travel, ediția a 2-a va ajuta15 familii în nevoie să aibe o locuință simpla, decentă și accesibila ca preț. Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 16-21, 2018 se va lucra la finalizarea celor 15 case noi costruite, acoperite și finisate pe exterior anul trecut și se vor începe lucrările la câteva locuințe noi. Acesta este un program anual al Habitat pentru Umanitate Rădăuți în parteneriat cu Asociația Bunul Samaritean, croit să informeze privitor la nevoia de locuire decentă și să promoveze soluții adecvate pentru familii cu venituri mici.

Astfel dorim să conștientizăm în România și în afara ei că locuirea sărăcăcioasă afectează viețile a sute de mii de familii, să avansăm în eliminarea locuirii inadecvate în zonă, să intensificăm participarea autorităților locale, firmelor, bisericilor, indivizilor în misiunea noastră și laolaltă să descoperim sufletul și serenitatea Bucovinei.