Bucovina Build & Travel 2018, ediția a II-a

Bucovina Build & Travel, ediția a 2-a va ajuta15 familii în nevoie să aibe o locuință simpla, decentă și accesibila ca preț. Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 16-21, 2018 se va lucra la finalizarea celor 15 case noi costruite, acoperite și finisate pe exterior anul trecut și se vor începe lucrările la câteva locuințe noi. Acesta este un program anual al Habitat pentru Umanitate Rădăuți în parteneriat cu Asociația Bunul Samaritean, croit să informeze privitor la nevoia de locuire decentă și să promoveze soluții adecvate pentru familii cu venituri mici.

Astfel dorim să conștientizăm în România și în afara ei că locuirea sărăcăcioasă afectează viețile a sute de mii de familii, să avansăm în eliminarea locuirii inadecvate în zonă, să intensificăm participarea autorităților locale, firmelor, bisericilor, indivizilor în misiunea noastră și laolaltă să descoperim sufletul și serenitatea Bucovinei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

500 RON

Evenimente fundraising

01 Sep 2018

ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2018

In beneficiul: Bucovina Build & Travel 2018, ediția a II-a

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă sunt invitați atât să alerge cât și să atragă fonduri pentru construirea de locuințe pentru familii în nevoie din cadrul proiectului Bucovina Build & Travel, ediția a-II-a. Aceștia vor participa la o ștafetă de aprox. 27 km, sâmbătă, 27 iulie 2018, pe un traseu ce conectează diferite firme din comunitate.

 

500 RON

Suma:

3

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Ale(r)g să fiu un dar în viețile oamenilor

15 familii în casă nouă! Şi tu poţi să contribui cu cât vrei tu! În viaţa de zi cu zi, prinşi de propriile provocări, uităm de multe ori c

15,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Adrian Ciorna - fiecare copil bucovinean în cămin decent!

Orice copil, orice familie lipsită de condiții decente merită un ajutor financiar, un sac de ciment, o zi de clacă din partea noastră. Ori efortu

2,000 RON Target
500 RON Suma
1 Donatii
25% Complete

Daruind vei dobandi

Daruind vei dobandi

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete