Fii și tu alături de familiile fără o locuință!

 

Adrian Ciorna Door to Home

42.044444444444% Complete
1,892 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru familiile deznădăjduite de lipsa unei locuințe, fără siguranța unui acoperiș deasupra capului, pentru a 3-lea an consecutiv la Rădăuți. Alerg să promovez sănătatea trupului, minții și sufletului prin alergare. Haideți cu o donație alături de mine pe parcursul acestei luni și până la 30 iunie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Door to Home

Door to Home este o asociaţie non-profit, creştină, independentă care construiește și renovează locuințe simple, decente spre eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase. Operăm în nordul României și, prin asociații partener, în toată România. Partenerii noștri principali sunt familiile aflate în mare nevoie. Ele efectuează sute de ore muncă la propria casă alături de voluntari.  Companiile mici și mari sunt suporteri importanți în misiunea noastră.

Bucovina Build & Travel este un program anual al Door to Home în parteneriat cu Asociația Bunul Samaritean, croit să informeze privitor la nevoia de locuire decentă și să promoveze soluții adecvate pentru familii cu venituri mici.

 

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă sunt invitați atât să alerge cât și să atragă fonduri pentru construirea de locuințe pentru familii în nevoie din cadrul proiectului Bucovina Build & Travel, ediția a-III-a. Aceștia vor participa la o ștafetă de aprox. 27 km, sâmbătă, 18 mai 2019, pe un traseu ce conectează diferite firme din

 

1 Donații

Anonim

1,892 RON
20 May 2019
Adrian Ciorna : Door to Home
Fii și tu alături de familiile fără o locuință!