Fiecare copil bucovinean în cămin decent

 

Adrian Ciorna Door to Home

15.777777777778% Complete
710 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
4
Donații

Orice copil, orice familie lipsită de condiții decente merită un ajutor financiar, un sac de ciment, o zi de clacă din partea noastră. Ori efortul de a alerga voluntar spre a strânge un pic de ajutor pentru o locuință decentă. Alerg sâmbătă 17 iunie pentru copii și familii din Rădăuți - hai alături de mine cu o donație, o rugăciune, o zi de voluntariat, un segment sau mai multe din această ștafetă originală. Aleargă ca și familie – tu părinte și copiii tăi. Devii mai sănătos fie sufletește fie trupește - sau amândouă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Door to Home

Door to Home este o asociaţie non-profit, creştină, independentă care construiește și renovează locuințe simple, decente spre eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase. Operăm în nordul României și, prin asociații partener, în toată România. Partenerii noștri principali sunt familiile aflate în mare nevoie. Ele efectuează sute de ore muncă la propria casă alături de voluntari.  Companiile mici și mari sunt suporteri importanți în misiunea noastră.

Bucovina Build & Travel va ajuta 15 familii în nevoie să aibe o locuință decentă cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 2017.

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017, pe un traseu ce conectează diferite firme din comunitate. Aceștia sunt invitați atât să alerge cât și să atragă fonduri pentru construirea de locuințe pentru familii în nevoie din cadrul proiectului Bucovina Build & Travel. Ştafeta va p

 

4 Donații

Anonymous

300 RON
22 Aug 2017
09 Jun 2017

Anonymous

105 RON
08 Jun 2017
Fiecare copil trebuie să știe ce înseamnă ACASĂ!
12 May 2017