Door to Home

Door to Home

Bucovina Build & Travel @ ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2017

Dată: 17 June 2017
Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017,
[ Show more ]

4

Galantomi:

18

Donații:

5,710 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017, pe un traseu ce conectează diferite firme din comunitate. Aceștia sunt invitați atât să alerge cât și să atragă fonduri pentru construirea de locuințe pentru familii în nevoie din cadrul proiectului Bucovina Build & Travel.

Ştafeta va porni sâmbată dimineață, 17 iunie din față Primăriei Rădăuți, ora 10.00 şi se va sfârşi în același loc la ora 13.00. Traseul este împărţit în 12 segmente variabile cu lungimi între 1,5 km și 3 km. Fiecare punct de predare a ștafetei este situat în fața sediului câte unei firme din care provin alergătorii. Sunt bineveniți și alți alergători individuali.

Fiecare alergător îşi poate alege un segment sau mai multe pe care să îl (le) alerge. Înscrieri se pot face aici urmând acest link: www.habitatradauti.ro/ro/stafeta 

Toți alergătorii sunt invitați să și strângă fonduri pentru această cauză nobilă invitând colegii săi de muncă familia sau prietenii să doneze on-line pe paginile lor de alergători – fundraiseri (ce atrag fonduri). Înscrieri ca şi alergători- fundraiseri se fac on-line urmând acest link.

Fondurile strânse vor merge spre construirea locuinței familiei Niculescu.

Împreună putem ajuta familia Niculescu să aibe un loc pe care să-l numească ACASĂ!